В център за здраве и красота ПРЕСТИЖ  Др.Петрова – дерматолог с изключително голям опит поставя филъри,мезотерапия,ботокс.

ПРЕДИМСТВО НА ФИЛЪРИТЕ:

  • ефектът след приключване на процедурата е моментален;
  • безопасна и безболезнена алтернатива на хирургичните операции;
  • трайността е между 6 и 12 месеца;
  • не се изисква предварителна подготовка и могат да се правят по всяко време на годината.

filuri11КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ФИЛЪРИТЕ

Хиалуроновият филър е безопасна и естествена процедура със стабилизирана омрежена, от неживотински произход хиалуронова киселина. Ефектът от уголемяването на устните, или запълване на бръчките е продължителен, но не е перманентен .

НА КАКВА ВЪЗРАСТ МОГА ДА ЗАПОЧНА ИНЖЕКТИРАНЕТО НА ФИЛЪРИ?

Няма определена възраст от която трябва да започнете инжектиране с филъри. Всичко зависи от това дали имате нужда и го желаете. Хиалуроновата киселина е най-подходящият имплант за попълване на бръчки, също и за контура на лицето и устните.

БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА?

Относително безболезнена процедура. Може да се постави местна упойка.

 

filuri8КОГА МОГА ДА СЕ ВЪРНА КЪМ ЕЖЕДНЕВИЕТО И СОЦИАЛНИЯ СИ ЖИВОТ?

Резултатите от процедурата са незабавни, т.е можете да се върнете към социалния си живот веднага след приключването на процедурата.

ИМА ЛИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ?

След инжектиране с филъри може да получите леко зачервяване или оток в зоната на инжектиране, това няма да продължи повече от 24 часа.

КАКВИ СА ПРОТИВОПОКАЗАНИЯТА?

Информирайте Вашия лекар ако имате:
алергии към лекарства, ако сте бременни или кърмачки, имате хипертония, предишни естетични процедури, дълбок химичен пилинг с трихлороцетна киселина или дермабразио, лазер – терапия или обичате изкуствен тен чрез солариум.

ПРЕПОРЪКИ ПРЕДИ И СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА

Не взимайте аспирин, витамин С във високи дози, противовъзпалителни около седмица преди процедурата. Това повишава чупливостта на кръвоносните съдове и има по – голяма вероятност да се появят синини след процедурата. След процедурата е препоръчително да слагате студени компреси върху третираните зони, ако сте запълвали бръчки е добре да се направи хигиенно – козметичен масаж на лице и шия.

КАКВО НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА ?

• Около седмица не се излагайте на силна топлина: сауна, турска баня, солариум, защото продукта ще се резорбира по – бързо.
• Филър STYLEAGE M – 1 ml. / с филъра се попълват назолабиални бръчки около устните, бръчките между веждите, пачи крак, около очите, както и се уголемяват устните и се подчертават контурите на лицето. Продуктът е на базата на омрежена хиалуронова киселина, хидратира и служи за успешно третиране на кожни дефекти./
Цена на услугата : 450 лв.
• Филър – Хиалуронова киселина – 1 ml. с филърa се попълват назолабиалните бръчки около устните, бръчките между веждите, пачи крак около очите, подчертава контурите на лицето, уголемява устни.
– HYALURONIKA 1 – – цена за 1 ml-320 лв.
– HYALURONIKA 2 – цена за 1 ml-360 лв.

• МЕЗОТЕРАПИЯ НА ЛИЦЕ – Mezolift 1 ml./прилага се като anti-agе терапия,
резултатите са моментални – по-гладка и стегната кожа, намалена дълбочина на бръчките, свеж тен. Цена на услугата: 260 лв.
Д-р Мишел Пистор пръв провежда клинично проучване и открива мезотерапията през 1952 г.
С годините кръвообращението се забавя и намалява способността на организма за набавяне на нужните витамини, колаген и хиалурон. След мезотерапевтичен сеанс пациентите намират кожата си по-свежа, по-стегната и по-еластична. Методът представлява серия от микроинжекции. Мезотерапията е инвазивна процедура (без хирургическа намеса), която „внася“ витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина директно в кожата, за да я подхрани и възстанови. Предизвиква производството на колаген и еластин. Прилага се като anti-aging терапия, резултатите са моментални – по – гладка и стегната кожа, стегнати пори, намалена дълбочина на бръчките, свеж тен. Мезотерапията може да се прилага като допълнение или като алтернатива на други подмладяващи процедури като ботокс, химически пилинг, фейслифтинг.
Съвети и нежелани ефекти от мезотерапията
Мезотерапията е напълно безопасна за здравето процедура. Възможните странични ефекти са временни синини по кожата, зачервяване, сърбеж и парене на третираното място за няколко дни.
Преди процедурата не се препоръчва приемане на аспирин и високи количества на витамин С, защото се повишава чупливостта на съдовете. Добре е да се налагат студени компреси на лицето и да се направи хигиенно – козметичен масаж на лице и шия.
Процедурата може да се извършва на три месеца, като продължителността на ефекта зависи от начина на живот на клиента. Една терапия трае около 20 – 30 минути.

Ботокс VISTABEL®, това е е единствения лицензиран за България и Европейски съюз ботокс . VISTABEL® е направен от високо пречистен ботулинов токсин, който е безопасен, отпуска мускулите, които предизвикват бръчки на лицето, при което то става по-свежо и младежко.
Цена на услугата: 550 лв
• Ботокс –прилага в случаите, когато трябва да се изгладят мимическите бръчки по лицето и шията, между веждите, около очите (т. нар. пачи крак) и около устните. Той е в състояние да промени общата визия на лицето, като успешно заличава уморения вид и козметични дефекти.
Цена на услугата: 390 лв.

СПЕЦИАЛНО ПОПИТАЙТЕ ЗА ПРОМОЦИИ!

Запишете си час в:

ул.”Цветна градина “37 – тел.02/983 20 33 или 0877 521 203

ул.”Кирил Пейчинович”15 – тел.02/483 75 81 или 0884 141 118

ул.”Яворец” 11 – тел.0879 009 741

ул.”Хан Аспарух”38 – тел.02/980 16 06